Tandarts en Orthodontist

Bij Den Hertog Meubel en Interieurbouw kunnen wij de complete inrichting realiseren voor uw tandartsen- of orthodontisten praktijk. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of verbouw bij Den Hertog Meubel en Interieurbouw is alles mogelijk.
Kwaliteit en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel staan waardoor wij uitsluitend werken met hoog kwalitatieve materialen. Wie kiest voor Den Hertog Meubel en Interieurbouw kiest voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid.
Wanneer u zelf een ontwerp heeft gemaakt of u hebt een duidelijk idee over wat u wilt, kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken. Aan de hand van kleurstalen kunnen wij u adviseren over de verschillende materialen zoals hout; blank gelakt of in kleur gespoten, HPL kunststof, glas, RVS of staal blank en in kleur.
Den Hertog Meubel en Interieurbouw is distributeur van de untouchable sensor kraan. Deze kraan heeft handhygiëne van het hoogste niveau, dat ervaart u als u de infrarode sensortechnologie activeert die de verschillende functies in werking zet zoals zeep of handalcohol gel. Dankzij de touch free dispenser is het risico op infecties en ziekten aanzienlijk gereduceerd.
Kijk in onze brochure voor meer informatie of neem contact met ons op.
Ook hebben wij een nauwe samenwerking met Rodeq Dental Equipment, zij verzorgen al uw tandtechnische apparatuur.
Gezamenlijk kunnen wij zorgen voor de totale verbouwing en inrichting van uw praktijk. Nadat wij met u een afspraak gemaakt hebben en uw wensen duidelijk zijn, maken wij voor u een vrijblijvende offerte, eventueel met tekening. Wanneer u akkoord bent met de offerte volgt een schriftelijke opdrachtbevestiging.

Tandartsen centrum Ringoven

Arnhem

Inrichting Tandarts praktijk Ittmann

Velp

Untouchable Kranen

Tandartspraktijk van Nieuwenhoven Helbach

Arnhem

Tandartspraktijk Diekhorst

Arnhem

Orthodontiepraktijk Kalden

Utrecht

Orthodontiepraktijk Kelderman

Bilthoven

Tandartsen praktijk Wichgers

Huissen

Orthodontiepraktijk Kelderman

Zeist

Tandarts Onno Tamminga

Arnhem

Tandartsen praktijk de Valei

Veenendaal

Dental Techniek

Arnhem

Orthodontiepraktijk Kelderman en Husken

Ermelo

Balie voorbeeld

Behandelmeubel voorbeeld

Sterielmeubel voorbeeld

Vakmanschap in Maatwerk

Curved TV meubel


The Untouchable


Download de brochure