Inrichting Tandarts praktijk Ittmann

Velp

Inrichting op maat

Voor onze klant Tandarts Ittmann in velp hebben wij de gehele inrichting gemaakt voor de nieuwe tandartspraktijk. Alle kasten door de gehele praktijk zijn zo uitgevooerd dat alle onderdelen in een eigen ruite opgeborgen kunnen worden.

De receptie balie is gemaakt van imi beton wat samen met het rvs blok een geweldige uitstraling heeft, door op het blok tekst te plaatsen met hierachter en aan de onderzijde van de balie letverlichting geeft dit een mooie sfeer bij binnenkomst van de patiënten.

In de wachtruimte hebben wij een mooie bank gemaakt en laten storferen met kvadrat vilt in de kleuren zwart en grijs waarbij wij ook een stalen vitrine gemaakt hebben in een ouderwetse stijl. De hygiene kasten in de behandelruimtes zijn in samenspraak met de tandarts door ons ontwikkeld en gemaakt, hier in zitten tork en beker dispencers en kunnen handschoenen makkelijk worden gepakt aan de onderzijde van deze kasten, verder zijn de kasten zo ingedeelt dat alle doekjes en naalden zo voor handen zijn. In de poetsruimte hebben wij een mooi meubel gemaakt met een achterwand van steen met hierin 2 spiegels verwerkt.Door een heldere, snelle en duidelijke comunicatie is het hele proces soepel verlopen tot grote teverdenheid van de tandarts.

Vakmanschap in Maatwerk

Curved TV meubel


The Untouchable


Download de brochure